Perhatian ! Khas Untuk IBU-IBU Yang Nak Buat Kek Batik Yang 

SEDAP, CEPAT & KURANG MANIS

Nampak kat Tik Tok tu macam senang je ticer buat Kek Batik Roll tu kan?

Memang senang pon, RAMAI yang dah buat ni

 Cuba tengok ni apa diorang kata:

Amacam? 

Mula mula semua macam ragu ragu, tapi bila dah TRY, rupanya semua PUAS HATI siap cakap SEDAP & Senang dibuat pulak tu!

 

Ok lah tak berani nak cerita panjang panjang. Kang nampak macam masuk bakul pulak, hehehe. Ok pasal PJJ Batik Roll ni, dia ada 4 Flavors dalam 1 PJJ. Walaupun 4 Flavor Normal Price – RM50, 

TAPI 

Harga Promo Hanya – RM39! je 

 

PERKARA PENTING:

1. PDF Disediakan

2. Video Disediakan

3. Gambar Bahan Sebenar Ditunjuk

Cara Nak Beli PJJ ni:

1. Bagi yang pandai beli dekat web, klik button ni:

2. Kalau nak beli ikut whats app atau nak tanya, klik button ni:

Jika anda pertama kali mencuba kek lapis ini, saya sangat menggalakkan anda cuba ikut 100% bahan bahan yang dicadangkan didalam resipi supaya anda dapat menghasilkan rasa sebenar kek lapis ini.

Sebaik sahaja payment anda clear, link akan dihantar melalui whats app mengikut nombor yang anda daftarkan semasa pembelian.

Sekiranya anda mempunyai masalah, anda sangat digalakkan untuk bertanya didalam group FB atau anda langsung boleh whats app ke nombor admin yang saya sediakan didalam group

Contact Us:
CtRog Cakes

Phone: 6016-7266900

Email: [email protected]

Disclaimer :

Facebook™ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com.

https://ctrog.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.

error: Content is protected !!