Khas Untuk Wanita Yang Nak Belajar Buat Kek Lapis yang Sedap & Cantik tanpa perlu keluar rumah dari rumah.

Kelas PJJ Kek Lapis French Kiss

Rasa susah atau takut nak buat kek lapis-compressed

Awak ada masalah macam ni ke bila buat kek lapis?

Rasa susah atau takut nak buat kek lapis (12) (1)

Takkan nak biar je masalah macam tu, lama lama nanti..

Rasa susah atau takut nak buat kek lapis (3)-compressed

Jadi apa yang awak patut buat sekarang, takkan nak duduk diam tunggu je kan?

Hai awak, jangan risau ya. Sekarang ialah masa untuk awak belajar dan baiki kesemua masalah tu dan ketahui cara sebenar untuk buat kek lapis dengan mudah walaupun awak newbie.

 

Saya dah bantu ramai newbie menjadi home bakers dan membantu pemilik bakery sehingga mendapat jualan 6 angka  melalui kelas PJJ CtRog yang saya sediakan.

 

Sayalah ticer awak. Saya Siti Rogayah, lebih dikenali sebagai Ct Rog dan berasal dari Sarawak. Saya ialah founder kepada Ct Rog Cakes dan orang yang bertanggung jawab dalam pembangunan content dan kemajuan 
awak dalam bidang kek lapis.  

 

Saya bermula dalam bidang ini seawal usia 9 tahun atas paksaan ibu. Sebagai seorang kanak kanak, apa yang penting untuk saya ialak kek mestilah CEPAT SIAP! Semenjak itu pelbagai strategi telah saya cuba namun nasib tidak menyebelahi saya apabila apa juga yang saya buat tanpa mengikut prosedur yang betul akan terzahir bila kek siap dibakar

 

Biasanya kek lapis itu tamat riwayatnya di dinding dapur rumah kami akibat dihumban oleh emak! In sya Allah berkat pengalaman itulah, saya akan dapat membantu awak untuk maju dalam bidang ini dengan cepat! Tanpa awak perlu ulangi kesilapan kesilapan yang telah saya lakukan dahulu. 

 -Jumpa Nanti Dalam Kelas 🙂 –

Apa yang awak akan belajar dalam Kelas PJJ Kek Lapis French Kiss Ni?

Rasa susah atau takut nak buat kek lapis (4)-compressed

Jom kita tengok hasil baking kawan kawan kita yang dah join kelas ni:

Ok ok, sebelum awak join, saya nak tambah 8 BONUS item supaya awak lebih senang nak buat kek lapis nanti:

Rasa susah atau takut nak buat kek lapis (13)-compressed

Selepas je awak join kelas ni, saya JAMIN:

1. Awak terus boleh buat kek lapis ni macam kawan kawan kita tu.

2. Tak perlu fikir bahan gantian kerana bahan bahan yang kami guna sangat mudah

3. Siap je kek, terus letak kat status wasap, in sya Allah ada pembeli

4. Terus dapat buat kek yang cantik, sedap & kurang manis

5. Boleh belajar ikut masa sendiri

6. Kek sedap & cantik kan, boleh dah dapat repeat sales yang tinggi

7. Awak dapat follow resipi dengan mudah

8. Awak akan gembira sebab masalah mengenai kek lapis dah pon SELESAI

Kalau tak join sekarang tak apa ke?

1. Tak boleh sebab awak nak kena buat kek lapis yang sedap, kurang manis dan sedap untuk family dan customer awak

2. Awak pon mesti dah bosan kan bila buat kek lapis ada je masalahnya. Jadi bila dah join, masalah awak akan selesai

3. Bila lagi nak tunjuk kat kawan kawan yang awak pandai buat kek lapis kan?

4. Kena join sekarang sebab harga PROMO akan ditamatkan bila bila masa nanti

5. Kalau dah pandai buat, tak payah order lagi dah

6. Lebih baik join sekarang sebab harga sedang promosi RM35 + 8 Bonus item bernilai RM869!

100% Jaminan Wang Dikembalikan

Kenapa kami yakin? Kerana kami tahu, jika anda 100% buat apa yang kami kongsikan ini, jika anda ikut “TANPA DERHAKA” kek lapis anda akan menjadi dengan baik seperti hasil dari bakers yang kami kongsikan di atas.100% NO RISK! Deal?

Jika anda pertama kali mencuba kek lapis ini, saya sangat menggalakkan anda cuba ikut 100% bahan bahan yang dicadangkan didalam resipi supaya anda dapat menghasilkan rasa sebenar kek lapis ini.

Sebaik sahaja pembayaran anda telah lengkap, link akan dihantar melalui whats app mengikut nombor yang anda daftarkan semasa pembelian.

Sekiranya anda mempunyai masalah, anda sangat digalakkan untuk bertanya didalam group FB atau anda langsung boleh whats app ke nombor admin yang saya sediakan didalam group.

Mengikut kepada pengalaman kami, asalkan anda gunakan bahan yang sama seperti kami tunjuk dan ikut proses 100% kek anda akan menjadi dengan baik.

Berkenaan dengan maklumat PJJ ada 2 tempat untuk anda bertanya:
1. Dalam group PJJ itu sendiri

2. Melalui link whats app admin yang disediakan dalam group PJJ

Biasanya PJJ ni dibeli oleh mereka yang nak kan kualiti kek lapis PREMIUM seperti orang perseorangan, home bakers dan juga owner bakery bagi meningkatkan jualan mereka

Ye kami ada lebih kurang 65 jenis PJJ Kek Lapis Premium yang sedia dipilih

Contact Us

Contact Us: CtRog Cakes

Phone & Whats App:
6016-7366900

Email: [email protected]

error: Content is protected !!