Perhatian: Khas Untuk Fulltime Bakers, Part Time Bakes, Home Bakers, Owner Bakeri, Pengusaha Kek Lapis, Pengumpul Resipi Kek Lapis & Wanita yang Baru Nak Belajar Buat Kek Lapis Secara ONLINE dan MURAH, Kelas ini untuk ANDA.

Kelas Kek Lapis Online Yang MURAH & Membantu Lebih 1800 Bakers Mempelajari Cara Buat Kek Lapis Yang Lengkap.

Web Design 1920 (5) (1) (1) (1) (1)

Sis Dah Lama Keliru Kan?

  • Banyak PJJ kat luar sana, sampai tak tau nak pilih yang mana?
  •  Kalau sis join PJJ tu, sis takut kek lapis sis tak menjadi kan?
  • Sis tengok PJJ nya mahal tapi tak ada video pulak!
  • Dah masuk PJJ, kena salin semula pulak resipi nya! Malas lah
  • Susah la join PJJ yang tak boleh tanya dengan cikgu!
  • PJJ tu ajar cara kira harga jualan kek lapis (COGS)?
  • Ada tak cikgu dia share tips tips baking selain yang kat dalam PJJ?

Tak perlu risau lagi sis! Jom Saya kenalkan Sis Dengan Kelas Kek Lapis Online TERMURAH yang dah bantu lebih dari 1800 bakers.

PJJ Group B CtRog Cakes

20 resepi gabungan kek lapis lama yang telah dipertingkatkan dan beberapa resepi baru

✅ Resepi yang bakal meningkatkan jualan sis kerana keunikan rasanya

✅ Resepi yang digemari oleh home baker dan bakery bakery di seluruh Malaysia

✅ Ratusan hingga ribuan loyang telah terjual bagi satu satu resepi

✅ Bahan bahan yang boleh digunakan sesama resepi untuk meminimakan risiko barang terbuang

✅ Kek Lapis yang sedap, cantik dan tidak berminyak

✅ Sesuai untuk pelbagai majlis seperti pertunangan, penikahan, perpisahan dan sebagainya

Ok Ceritanya Macam Ni sis, Dalam PJJ ni:

  • Saya sediakan nota dalam bentuk slide dan ada dalam bentuk PDF, maknanya sis tak perlu salin resipi, tinggal print dan masuk file je
  • Ada SATU video penuh proses buat kek lapis saya bekalkan supaya boleh jadi panduan. Sis boleh belajar bila bila masa ikut kesesuaian masa sis
  • Saya juga bagi gambar bahan sebenar, sis pergi bakery tunjuk gambar supaya sis dapat barang yang sama macam yang saya gunakan
  • Dalam setiap nota saya sediakan TIGA sukatan saiz loyang
  • PJJ ni sangat sesuai untuk ORANG BARU dan juga yang dah lama. Orang baru, nak belajar teknik, orang lama nak resipi yang bagus.
  • Sukatan yang saya bagi ni memang untuk pasaran dah cun cun sis, tak manis sangat
  • Cara kira harga jualan kek lapis (COGS) pon saya sediakan untuk setiap satu kek lapis
  • Yang paling penting diformulasikan oleh saya sendiri yang berasal dari Sarawak

Apa faedah sis dapat belajar kelas kek lapis online saya ni?

  1. Nota yang lengkap serta padat ditambah dengan video, sis akan dapat pendekkan masa belajar buat kek lapis
  2. Kerja kerja baking sis menjadi mudah sebab saya share gambar bahan sebenar
  3. Sukatan yang saya buat ialah sukatan mengikut citarasa pasaran, maka bila kek sis siap, sis boleh makan sebahagian dan jual sebahagian
  4. Sis jimat duit sebab tak perlu attend kelas fizikal nak nak pulak di zaman Covid ni.
  5. Tak ganggu masa rehat hujung minggu sis, sebab video tu boleh tengok bila bila masa sahaja
  6. Kek lapis sis akan menjadi cantik, sedap dan kurang manis, customer sis akan suka dengan kek lapis sis, jualan sis akan melonjak naik
  7. Sis juga akan belajar banyak teknil daripada saya sebab saya ada share banyak tips di Youtube, TikTok dan page FB

Sis baca apa kata bakers yang dah belajar dari kelas saya?

‘Tak Menyesal Beli, Modal Sekali Untung Berkali Kali, Highly Recommended’

– Pn Adzra Mikayla, Melaka-

‘Kek Lapis Asam Manis Versi Akak, Saya Dah Jual Beratus Ratus Loyang’

-Pn Husniyatul Adawiyah – Founder Kek Lapis By Wai, Johor-

‘To Be Honest Banyak Saya Masuk Group PJJ Tapi Resepi Ticer Semuanya Laku Keras’

-Butik Perkahwinan Fidaerdy, Terengganu-

‘Resepi Mantop, Dapatlah Cover Income Yang Terkoyak Masa PKP, Alhamdulillah’

-Pn Noraini Munjaini (cake decorator), JB-

Sis Slide Untuk Tengok Lebih Banyak Testimoni..

Serius Ada Ratusan Lagi Testimoni Mereka yang Dah Join Kelas & Dapat Result. Tapi Cukup Dulu Yang Ni.

Sekarang Saya Nak Bagi Tawaran istimewa untuk sis:

Proses nak create resipi ni bukanlah satu kerja yang mudah sis, setiap resipi perlu diseimbangkan dari segi bahan cecair, bahan pejal dan lelemak, kalau bahan bahan ni tak balance, kek sis tak akan jadi. Tu yang sis boleh nampak ada kek yang kecut, ada yang mendap ada yang keras dan macam macam lagi problem.

 

Bila sesuatu resipi baru dicipta, saya kena buat beberapa test dulu. Menjadi atau tak menjadi. Saya kena bagi orang lain (panel) saya untuk makan kek ni dulu. Kalau panel saya setuju, maka ada harapan resipi ni untuk dijual. Selain daripada tu resipi juga perlu melalui beberapa peringkat kitchen test. Saya nak make sure tak ada part part yang susah dan kek sis menjadi dengan cantik dan sedap.

 

Seterusnya resipi tu perlu ditaip dan disemak dan mengambil masa. Proses menyediakan video dan editing juga mengambil masa yang panjang supaya saya tak terlepas bahagian bahagian penting untuk sis. Nak edit video ni tak senang, memang kena mengadap sehingga berhari hari lamanya. Ini semua demi memastikan sis dapat membuat kek lapis yang sedap dan tidak berminyak..  

 

Biasanya untuk setiap satu kelas / resipi yang saya sediakan ianya berharga RM30. Jika resipi kek lapis yang ada video, saya jual dengan harga RM35 setiap satu. Jadi kalau untuk 20 resipi ni, sis pon boleh agak harganya kan?

 

Harga asal untuk kombo ni cuma serendah
RM600 SEKALI SEUMUR HIDUP

 
Tapi sekarang ni saya nak bagi sis jimat duit sis. 
Tak perlu bayar sebanyak itu sis.
 
 
 Sis BELI SEKARANG CUMA

RM600

RM99 sahaja

SEKALI SEUMUR HIDUP. JIMAT 83%


Pakej RM99 ini juga didatangkan dengan bonus bonus bernilai lebih dari RM779 tanpa tambahan satu sen pon:

 

20 – Nota PDF terus boleh print

20 – Cara kira harga jualan kek lapis

1 Video penuh proses megadun

1 x Group support di FB

1 x Group komuniti wasap untuk perkongsian

1 x Page Tips tips deco bagi menghias kek lapis

1 x Akses ke video video saya di Youtube

 

RM99 Sekali Seumur Hidup

4 Sebab Kenapa Sis KENA Grab Offer Ni Sekarang:

 
1. Harga tawaran ni hanya sementara.
Saya akan naikkan harga pada bila bila masa tanpa sebarang notis sehingga mencecah RM600
 

2. Kalau sis cakap kek sis tak menjadi walaupun dah follow 100 peratus, Duit sis saya bagi balik

Kenapa saya yakin? Kerana saya tahu, jika sis 100% buat apa yang saya kongsikan ini, sis akan keluar dari belenggu masalah kek lapis sis tu. Cuma beritahu saya tentang feedback sis, dan saya akan pulangkan pelaburan sis serta merta. NO RISK! Deal?

Jaminan Kami – 100% MONEY BACK GUARANTEE

3. Life time access untuk nota dan rakaman video
Maksudnya selagi FB tu ada, selagi FB sis tak kena block, selagi itulah sis akan dapat access ke group FB

4. Group support di whats app paling aktif, tanya anytime
Bila sis stuck, sis pening atau sis tak tahu nak buat macam mana, sis ada direct access untuk tanya saya

Pengasas CtRog Cakes

Saya ticer sis, Siti Rogayah, lebih dikenali sebagai Ct Rog yang juga founder kepada Ct Rog Cakes dan orang yang bertanggung jawab dalam pembangunan content dan kemajuan sis dalam bidang kek lapis.  

Saya bermula dalam bidang ini seawal usia 9 tahun atas paksaan ibu. Sebagai seorang kanak kanak, apa yang penting untuk saya ialak kek mestilah CEPAT SIAP

Semenjak itu pelbagai strategi telah saya cuba namun nasib tidak menyebelahi saya apabila apa juga yang saya buat tanpa mengikut prosedur yang betul akan terzahir bila kek siap dibakar. Biasanya kek lapis itu tamat riwayatnya di dinding dapur rumah akibat dihumban oleh emak! 

Pengalaman itulah saya kumpul dan saya turunkan dalam kelas online kek lapis ini. Ia akan dapat membantu sis pandai dengan cepat.

Sis tak perlu ulangi kesilapan kesilapan yang telah saya buat dahulu!

Jika anda pertama kali mencuba kek lapis ini, saya sangat menggalakkan anda cuba ikut 100% bahan bahan yang dicadangkan didalam resipi supaya anda dapat menghasilkan rasa sebenar kek lapis ini.

Bilakah saya akan dimasukkan kedalam private group FB?

Sebaik sahaja payment anda clear, link akan dihantar melalui whats app mengikut nombor yang anda daftarkan semasa pembelian.

Jika saya mengalami masalah, adakah saya boleh membuat rujukan?

Sekiranya anda mempunyai masalah, anda sangat digalakkan untuk bertanya didalam group FB atau anda langsung boleh whats app ke nombor admin yang saya sediakan didalam group

Disclaimer :

Facebook™ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com.

https://ctrog.com/ is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.

As seen on:

error: Content is protected !!